OM OSS

WORLD OF BEAUTY & CREATIVITY

 

Många som undrar om det. Vad är det "DIEZ" för något?

DIEZ - ÄR VÄRLD AV SKÖNHET & KREATIVITET.

För oss "DIEZ" spelar högsta roll i professionell liv.

Vi är två som skapade DIEZ och med noje presenterar det till alla.

 

Denis och Ekaterina

 

Denis Ivanov - Jag strävar efter att förvåna människor med fräscha idéer och genom att skapa något unikt. Jag sysslar med smink, styling, kroppsmålning, grafisk design och brinner för kultur, konst och mode. Under pseudonymen Dennis Fixman skapar jag egna konstverk. Jag är utbildad make-up artist, brow master, kroppsmålare och diplomerad skönhetsterapeut inom sockervaxning.

 

Ekaterina Zickiene - Jag har haft ett mycket omväxlande yrkesliv, allt från civilingenjör, ekonomi och ledarskapspsykologi. Efter flera års längtan efter ett yrke där jag kunde fokusera på att skapa en lugn och avkopplande miljö valde jag att studera på PANDHY'S™ Skönhets Academy i Budapest.

Pandhy’s™ strävar efter att vara kreativt och att erbjuda sina kunder de mest revolutionerande produkterna och den bästa servicen i skönhetsbranschen. Företaget har funnits i 15 år, är etablerat i 45 länder och har vunnit flera internationella priser.

Jag tog min examen som spaterapeut i januari 2014. Samma år tog jag examen som legitimerad lärare och startade Pandhy's skolan i Stockholm.

Jag lägger stort fokus på att utbilda kvalificerade Pandhy's Spa-terapeuter för att tillmötesgå den kunskap som efterfrågas på arbetsmarknaden.

I mina tre olika arbetsroller – spaterapeut, lärare och distributör/VD - har jag möjlighet att kombinera och utveckla mina kompetensområden. Jag arbetar idag på :

Beauty salon DIEZ - SPA terapeut, sockring,

Pandhy's skönhetsskola i Sverige - lärare,

Juventa AB Officiellt distributör av Pandhy's varumärke i Sverige - VD.

 

KONTAKTA OSS

 

 

Bildhuggarvägen 7, Johanneshov 121 44, Stockholm

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM, FACEBOOK OCH VKONTAKTE

 

Telefon: 070 404 54 52

E-mail: info@diez.nu

 

 
 
 
 

E-mail: info@diez.nu

Telefon: 070 404 54 52

Copyright 2017 @ All Rights Reserved