LPG – Endermologie®Skulptera din kropp utan kirurgi!


Hur går det ?


1. En LPG behandling börjar alltid med en konsultation, där man tillsammans med LPG terapeuten utformar en individuell behandlingsplan.


2. Med LPG utför man en mekanisk djup bindvävnadsmassage med hjälp av vakuumsug. Behandlingsmetoden är 100 % naturlig och helt smärtfri. Det är en lugn, skön och avkopplande massage där man har på sig en kroppsstrumpa under behandlingen. För ansikte strumpa behövs inte.


3. LPG är en apparatur med många bra effekter. Den ökar även fettförbränningen samt reducerar överflödigt fett på kroppen. Eftersom LPG behandlingen hjälper att få bort slaggprodukter och gifter från kroppen bidrar det även till att immunförsvaret stärks och många känner sig piggare efter behandlingarna.


4. LPG maskinen består av två motoriserade rullar som arbetar ihop med ett vakuumtryck, vilket skapar en våg som slätar
ut huden. LPG terapeut rullar maskinhuvudet fram och tillbaka på kroppen och på så sätt rullar även vågen fram och tillbaka. På så sätt behandlar man det önskade området, det är detta som kallas djup bindvävnadsmassage. Denna mekaniska stimulering av huden sänder signaler djupt ner i cellerna, till bland annatfettcellerna och fibroblasterna. De svarar med att aktivera elastin- och kollagenproduktionen samt aktiverar lipolysen. Lipolys innebär att fettcellerna släpper ifrån sig lagrad energi. Det leder till att de blir mindre i storlek samt att cirkulationen kan förbättras och resultatet blir mera långvarigt. Behandlingen ökar blodcirkulationen samt öppnar upp lymfcirkulationen i huden och i underhudsfettet.
Därmed kan slaggprodukterna börja dräneras och försvinna ut ur kroppen. I och med att kollagenet och elastinet reagerar positivt på behandlingen ger det en smidigare och fastare hud. Man kan ställa in apparatens vakuumsug på olika graders pulsering och styrka och
därmed få olika sorts stimulering, beroende på vilket resultat man önskar


Hos oss kan du använda dina friskvårdspengar. Det går bra att betala hos oss på plats och få friskvård på kvittot eller med din arbetsgivares godkännande har vi möjlighet att fakturera utan extra kostnad.                                            LPG BODY


TOTAL CARE inkl. firming/countouring och

cellulite smoothing (K) 60 min                                      850 kr  


Cellulite smoothing / apelsinhud (K) 45 min              750 kr


Firming och countouring (K) 45 min                             750 kr


LPG EXPRESS BODY


Cellulite smoothing stjärt + mage (K) 30 min              450 kr


Cellulite smoothing stjärt + lår/överben (K) 30 min   450 kr


Cellulite slimming - armar (K) 20 min                           400 kr


LPG DRAINING


Med vattenretention, även känd som ödem och vätskeretention, kanske du märker att vissa områden av din kropp känns stram eller puffier. Till exempel kan ringarna på fingrarna känns hårdare än vanligt, eller det kan finnas svullnader i buken, fötter, vrister eller runt ansiktet.


TOTAL vattenretention hela kropp (K) 60 min            850 kr


EXPRESS endermo-draining

(vattenretention) - ben (K) 30 min                                  450 kr                                 


Liftmassage – Endermolift™


Liftmassage är en unik ansiktsbehandling. Den stimulerar kollagen- och elastinbildning samt främjar celltillväxten. Rynkor reduceras och hyn får tillbaka sin lyster.


                                                LPG ANSIKTE


Hur går det ?


1. En LPG behandling börjar alltid med en konsultation, där man tillsammans med LPG terapeuten utformar en individuell behandlingsplan.


2. Behandlingsmetoden är 100 % naturlig och helt smärtfri. Det är en lugn, skön och avkopplande massage.TOTAL CARE (K) 60 min                     750 kr


Efter konsultation vi väljer tillsammans vilken behandling passar bäst.


A. Collagen activator firming treatment - Kollagenaktivering för en fastare hy. Verkan: stramar upp huden genom en djupare stimulering. Efter behandling du får mer framträdande kindben och ansiktskonturer samt en fastare hy.


B. Face slimming lift treatment - ansiktlyft.
Verkan: Slimmar och reducerar dubbelhaka.
Resultat: lyfter fram ansiktskonturerna och återskapar volymen.


C. Densifying anti wrinkle treatment. Vid det behandlas varje linje inifrån naturligt. Du får ett levande och yngre ansikte.


Lyster liftmassage (K) 30 min             450 kr


ÖgonLyft behandling (K) 30 min        450 kr


LPG EXPRESS ANSIKTE


Dekolletage + bust lift (K) 30 min        450 kr


Dekolletage + dubbelhaka (K) 30 min 450 kr  


Dubbelhaka + läpp zone (K) 30 min     450 kr


Panna + ögon (K) 30 min                        450 kr

E-mail: info@diez.nu

Telefon: 070 404 54 52

Copyright 2017 @ All Rights Reserved