LPG – Endermologie® och PRESSOTERAPI massage

Skulptera din kropp utan kirurgi!


Hur går det ?


1. En LPG behandling börjar alltid med en konsultation, där man tillsammans med LPG terapeuten utformar en individuell behandlingsplan.


2. Med LPG utför man en mekanisk djup bindvävnadsmassage med hjälp av vakuumsug. Behandlingsmetoden är 100 % naturlig och helt smärtfri. Det är en lugn, skön och avkopplande massage där man har på sig en kroppsstrumpa under behandlingen. För ansikte strumpa behövs inte.


3. LPG är en apparatur med många bra effekter. Den ökar även fettförbränningen samt reducerar överflödigt fett på kroppen. Eftersom LPG behandlingen hjälper att få bort slaggprodukter och gifter från kroppen bidrar det även till att immunförsvaret stärks och många känner sig piggare efter behandlingarna.


4. LPG terapeut rullar maskinhuvudet fram och tillbaka på kroppen och på så sätt rullar även vågen fram och tillbaka. På så sätt behandlar man det önskade området, det är detta som kallas djup bindvävnadsmassage. Denna mekaniska stimulering av huden sänder signaler djupt ner i cellerna, till bland annatfettcellerna och fibroblasterna. De svarar med att aktivera elastin- och kollagenproduktionen samt aktiverar lipolysen. Lipolys innebär att fettcellerna släpper ifrån sig lagrad energi. Det leder till att de blir mindre i storlek samt att cirkulationen kan förbättras och resultatet blir mera långvarigt. Behandlingen ökar blodcirkulationen samt öppnar upp lymfcirkulationen i huden och i underhudsfettet.
Därmed kan slaggprodukterna börja dräneras och försvinna ut ur kroppen. I och med att kollagenet och elastinet reagerar positivt på behandlingen ger det en smidigare och fastare hud. Man kan ställa in apparatens vakuumsug på olika graders pulsering och styrka och
därmed få olika sorts stimulering, beroende på vilket resultat man önskar


LPG FÖR ANSIKTE


ENDERMOLOGIE GER ANTI-AGING GENOM CELLULÄR STIMULERING. 100% NATURLIGT.

LPG är världsledande inom mekanisk cellulär stimulering; Endermologie. När tekniken appliceras för ansiktsbehandlingar så kallar vi det för Face Endermologie.

Endermologie är en 100% naturlig anti-aging teknik för att bearbeta huden ner på djupet och eliminera tecken på åldrande. Vid Endermologie-behandlingen mikro-knådas hudens yta för att stimulera nya djupgående celler att reaktivera sin naturliga produktion av elastin och kollagen.

Endermologie erbjuder omedelbart resultat, inklusive en frisk lyster och en naturlig lyfteffekt. Varje behandling resulterar i att rynkor fylls upp, konturen definieras och huden får en helt annan lyster.


Ger din hy lyster

Massagens mekaniska stimulering förbättrar cirkulation och dränage samt innebär en detox, vilket gör att färgton och lyster i huden förbättras. 

Slätar ut rynkor

LPG Endermologie stimulerar fibroblasterna som producerar kollagen, elastin och hyaluronsyra. Detta gör att hudens spänst, struktur och fuktighetsbalans blir bättre. Med stigande ålder försämras denna produktion vilket bla ger rynkor, men utvecklingen kan alltså delvis stoppas genom behandling med LPG Endermologie.


Slimmar och lyft fram konturer

Behandling med LPG Endermologie i ansikte kan även reducera fettdepåer såsom dubbelhakor samtidigt som en huduppstramning sker, vilket lyfter fram konturerna i ansiktet.


SLIMMA KROPPEN OCH GE HUDEN NY SPÄNST OCH LYSTER

Genom avancerad stimulering och bearbetning kan du förbättra hudens kvalitet och forma kroppen.

Fettförbränning

Tack vare det patenterade Alliance behandlingshuvudet gör endermologie det möjligt att punktbehandla och reducera envisa fettansamlingar som är opåverkbara av kost och träning (armar, mage, rygg, midja, lår etc). Behandlingen anpassas efter kundens behov och olika hudtyper.


Reducering av celluliter

Celluliter drabbar 90% av alla kvinnor (även den smalaste och mest vältränade kan få celluliter) och består av lagrat fett och vätska i vävnaden i kombination med dålig cirkulation. Med LPG Endermologie bearbetas vävnaden på djupet, cirkulationen förbättras, fett förbränns och vätska dräneras. På så vis löser behandlingen grundproblemen varför celluliterna uppstår.

 

Uppstramning av huden

Hudens elasticitet kan påverkas av olika faktorer; viktförändring, graviditet, ålder mm är faktorer som gör att huden tappar sin spänst. Det påverkar hela kroppen men blir ofta mer påtagligt på vissa områden såsom insida lår, mage och armar. LPG Endermologie stramar upp huden och inriktas framförallt på de områden kunden har problem.


Svullna ben

Symtom som tunga, smärtsamma ben, svullna vrister och fötter är ofta en följd av att blodflöde och lymfcirkulation  inte fungerar riktigt bra. Toxiner och slagg stannar kvar istället för att dräneras bort, vilket kan ge svullnad. LPG Endermologie är mycket effektiv för att öka cirkulation och dränage, vilket minskar svullnaden.

Välmående

Behandling med LPG Endermoloigie är i regel behaglig. Den nya kroppsbehandlingen med Alliance påminner om manuell massage i bearbetningen. Upplev en exklusiv behandling som erbjuder extrem effekt och avkoppling.


                                            LPG KROPPEN


LPG - FLUID MOBILISATION (vattenretention) kan kombineras med ansiktsmassage 45 min  - 650,00

                                 

LPG body - ANTI CELLULITE  40 min - 750,00


LPG body EXPRESS - 1 zone  20 min - 450,00


LPG body EXPRESS - 3 zoner 30 min - 550,00


LPG body TOTAL CARE inkl. firming/countouring och cellulite smoothing - 60 min - 850,00


LPG RYGG massage - 30 min - 600,00


LPG ANSIKTE


Kombo. LPG ansikte massage + Pressoterapi - lymfatisk dräneringsmassage - 45 min  - 950,00


LPG ansikte - dubbelhaka - 20 min. Kur 3 gånger* - 1300,00


LPG ansikte - GLOW - kan kombineras med LPG kroppsmassage - 20 min - 400,00


LPG ansikte Perfect eyes + lips - 45 min - 650,00


LPG dekolletage + bust lift - 30 min - 550,00


LPG massage ansikte - FLUID Mobilisation - kan kombineras med LPG kroppsmassage - 25 min - 400,00


LPG massage ansikte. TOTAL CARE - 45 min - 750,00