OM OSS

WORLD OF BEAUTY & CREATIVITY


Många som undrar om det. Vad är det "DIEZ" för något?

DIEZ - ÄR VÄRLD AV SKÖNHET & KREATIVITET.

För oss "DIEZ" spelar högsta roll i professionell liv. 

Vi är två som skapade DIEZ och med noje presenterar det till alla.


Denis och Ekaterina


Denis Ivanov - Jag strävar efter att förvåna människor med fräscha idéer och genom att skapa något unikt. Jag sysslar med smink, styling, kroppsmålning, grafisk design och brinner för kultur, konst och mode. Under pseudonymen Dennis Fixman skapar jag egna konstverk. Jag är utbildad make-up artist, brow master, kroppsmålare och diplomerad skönhetsterapeut inom sockervaxning.


Ekaterina Zickiene - Jag har haft ett mycket omväxlande yrkesliv, allt från civilingenjör, ekonomi och ledarskapspsykologi. Efter flera års längtan efter ett yrke där jag kunde fokusera på att skapa en lugn och avkopplande miljö valde jag att studera på PANDHY'S™ Skönhets Academy i Budapest.

PANDHY'S™ strävar efter att vara kreativt och att erbjuda sina kunder de mest revolutionerande produkterna och den bästa servicen i skönhetsbranschen. Företaget har funnits i 15 år, är etablerat i 45 länder och har vunnit flera internationella priser.

Jag tog min examen som spaterapeut i januari 2014. Samma år tog jag examen som legitimerad lärare och startade PANDHY'S™ skolan i Stockholm.

Jag lägger stort fokus på att utbilda kvalificerade Sockervaxare för att tillmötesgå den kunskap som efterfrågas på arbetsmarknaden. Senaste 2 år sammarbetar jag med SHR som sockervax tränare inför Euroskills och Worldskills tävlingar i Beauty Therapy.FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM, FACEBOOK 


VILL DU ATT BLI REGISTRERAT SOM V.I.P. KUND tryck här


http://gansub.com/s/qAQwOpFjh0k20T9eC/Du kan enkelt avregistrera dig med en länk som finnsi varje nyhetsbrev.


Telefon: 070 404 54 52

E-mail: info@diez.nu


KONTAKTA OSSBildhuggarvägen 7, Johanneshov 121 44, Stockholm